Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Rólunk

Röviden és tömören: ketten készítjük a webáruházban található termékeket. Dorci európa bajnok virágkötő, Petya pedig a lézervágás jóvágású mestere!

Kis manufaktúránkat a Covid miatt indítottuk el 2020-ban. Azóta több ezer embernek okoztunk örömet, hiszen nem csak esküvői holmikat, de lakásdekorációs termékeket is készítünk!

Nekünk fontos, hogy a vásárlók minőségi termékeket kapjanak kézhez. Nap mint nap találkozunk azzal a ténnyel, hogy kis országunkban már mindenki "lézervág" és virágot köt, azonban igazán csak néhány vállalkozást tartunk konkurenciánknak, ahol hasonlóan magas minőséggel dolgoznak, ahogy mi is :)

Eleinte csak a Meskán értékesítettünk (pdorci.meska.hu), ezután pedig egyre több direkt megkeresést kaptunk és elérkezettnek láttuk az időt egy saját webshop elindításához is!

Ha Te is tőlünk vásárolsz, nem csupán egy minőségi terméket kapsz, de segítesz egy magyar kézműves műhely fejlődésében is :)

A bemutatkozónk végén pedig néhány vásárlói vélemény rólunk:

- Gyönyörű volt a kézhez kapott termék, még szebb is mint a képen! Az eladó nagyon kedves és rugalmas volt, telefonon mindenről tájékoztatott.

- Nagyon tetszett az ajándék,és köszönjük szépen a gyors elkészítést és szállítást.

- Gyönyörű, igényes munka! Méltóképpen köszönthetjük meg Szüleinket a Nagynapon! Kedvesek, segítőkészek minden tekintetben!

- Minden rendben volt a termékkel, szállítással. Nagyon kedvesek, rugalmasak. Köszönöm szépen!

- Nagyon elégedettek vagyunk a megrendelt termékekkel! Nagyon nagyon szép munka!