Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

14 napos elállási jog

Az uniós szabályok értelmében a vevőknek 14 napig joguk van ahhoz, hogy az interneten vagy a távkereskedelem valamely más formája révén – telefonon, csomagküldő szolgálattól vagy házaló ügynöktől – vásárolt termékek megvételétől elálljanak, az árut visszaküldjék, és a teljes vételárat visszakapják. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.

Ez a 14 napos elállási idő nem minden árucikk esetében alkalmazandó. Nem vonatkozik az egyedi megrendelésre készült, vagy a vevő egyéni igényeihez alakított termékekre.

Webáruházunkban az egyedi megrendelésre készülő, vagy névre szóló, vagy dátummal ellátott termékeknél nincs lehetőség a vásárlástól való elállásra.

Az utánvéttel vásárolt, nem névre szóló termékeknél 14 napig lehetőség van a vásárlástól elállásra. Amennyiben ezt a jogodat gyakorolni szeretnéd, kérjük írj e-mailt az info@dorciespetya.hu címre, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a visszaszállítás és visszafizetés részleteit.